[Videó] Így boxol bele egy rendőr egy kutyát a csomagtartóba…

Hétfő este egy nagyon durva videót kaptunk: az látszik rajta, hogy egy rendőr egy kistermetű kutyát vagy esetleg macskát egyszerűen beleboxol egy rendőrautó csomagtartójába…

Az eredeti videó nagyon gyorsan lekerült, valaki jelentette ugyanis a Facebooknak, de állatvédő csoportokban perceken belül újra felbukkant. A felvétel sajnos nagyon rövid és homályos, így keveset vehetünk csak ki rajta:

A videót újra feltöltő felhasznál szerint az eset Dányban történt, de megerősíteni ezt nem tudjuk, ahogy egyelőre a hátteréről sincs információnk. A rendszám egy része jól látszik, ez alapján a “biztos úr” valószínűleg igen hamar lekövethető – kíváncsian várjuk, mit reagál erre az ORFK…

Update: A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügyben azonnal parancsnoki kivizsgálást rendelt el.

A fenti jelenet nem mást példáz, mint hogy az állatokat még mindig nem védik kellően a törvények. Hogyan bízzunk abban, hogy a rendőrség egyáltalán intézkedik, amikor állatkínzókhoz hívják, ha a soraik között ilyen emberek szolgálhatnak?

Hogyan reméljük, hogy egyáltalán ez megváltozhat, hogy szigorúbb törvényeket hoznak az állatok bántalmazása, kínzása ellen, ha a kormányzat egyszerűen süket az állatvédők kéréseire, és ha az egész ellenzékből kizárólag a Jobbik az, amelyik kampányidőszak vagy botrány híján is viszonylag rendszeresen napirenden tartja ezt a kérdést?

Tetszett a cikk? Kérjük, értékeld!

3.7/5 10 értékelés
10 értékelésX
Very bad! Dehogy is! Középszerű Egyet értek! Nagyszerű!
30% 0% 0% 10% 60%
2018-02-20T08:56:00+00:00